.

.
επιστροφή στην κεντρική σελίδα του Ωδείου

ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΦΛΑΟΥΤΩΝ - Στέγη Πολιτισμού Γιάννης Ρίτσος - 31-1-2014

Το Κουαρτέτο Φλάουτων του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης στη Στέγη Πολιτισμού Γιάννης Ρίτσος, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, το βράδυ στις 8.15 θα δώσει συναυλία με έργα μπαρόκ, ρομαντικής, σύγχρονης και παραδοσιακής Μουσικής.

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει: Σουίτα Νο 2 σε Σι ελάσσονα, BWV 1067 του J.S.Bach, Μολδάβας του B.Smetana, μέρη από τον Καρυοθραύστη του P.I. Tchaikovsky, Φωνές του Ναγκασάκι του Will Offermans, Χειμωνιάτικη Εικόνα του Γ.Χατζημιχελάκη, Νηνεμία του Π.Πανάκου, και δύο λαϊκά Βραζιλιάνικα τραγούδια των A.C.Jobim και Α.Correa.




Το Κουαρτέτο Φλάουτων του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της καθηγήτριας φλάουτου του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης Στεφανίας Κατσαρού το 2013 και απαρτίζεται από την ίδια και την πτυχιούχο φλάουτου Βικτωρία Αθανασοπούλου, καθώς και τους τελειόφοιτους σπουδαστές Θοδωρή Παπιώτη και Κωνσταντίνα Φαλιέρα. Συμμετέχουν ο πτυχιούχος κιθάρας Γιώργος Αναγνωστόπουλος (τάξη Γιώργου Μπεχλιβάνογλου) και ο καθηγητής παραδοσιακών κρουστών Νέστορας Δρούγκας. Επίσης, συνεισφέρουν μέλη της Χορωδίας του Ωδείου υπό την διδασκαλία και καθοδήγηση της Έρης και της Ροδούλας Χαρδαλή.